Dekliščina

Dekliščine so se z verige snele tudi pri nas. “Punce v akciji!”, “Še samska.” spredaj in na hrbtu “A se splača?”, “Zgrabi me!” ali pa “Konec sveta.” kričijo napisi na oprijetih majicah vreščečih Slovenk. Če ste moški, ste najbrž že kdaj na kateri od bencinskih postojank dali par evrov, da ste lahko mladoporočenki iz majice tokrat z napisom “Pa bo samo en tiček obiskoval moj gozdiček” odgriznili kašno želejasto češnjo, ali pa ste ji z veseljem primazali eno čez bedrca. Po stari navadi ženske mimoidoče niso deležne tega privilegija. Na uredništvu pričesk vas vabimo, da dekliščino doživite malo drugače. Uredništvo lahko na ta posebni dan postane samo vaša vmesna, začetna ali pa celo končna postaja. Mi smo tiste vrste Laki Pingvini (aka bodoči ženini), ki pravijo: Hoćete lepe žene? Hoćemo lepe žene! Znači, hoćemo iste stvari, hoćemo lepe stvari, a jaj jaj jaj jaj... Pridite k nam po tisti pravi neveste vreden usodni izgled in navihano misel. Pa boste kaj na sebi naredile tudi tiste, ki preveč rade delite, da bi vedele kaj to pravzaprav pomeni.   

Fatalni look za neveste vključuje:

1. Nego las in masažo lasišča za nevesto

2. Make up za nevesto in družice

3. Striženje po želji in frizuro za nevesto in družice

Za povpraševanje in ceno nas kontaktirajte →

1. september

1. sept..jpg

od 23. avgusta do 7. septembra

Lasje za prvi dan šole nikakor ne smejo biti navadno enaki kot vsak drugi šolski dan. Nikakor ne smejo biti umiti enako kot vsako nedeljo zvečer in nikakor ne smejo biti speti v speti v dve enaki kiti, ki se čez celo leto zapletajo zdaj med zadrgo jakne zdaj pod naramnice šolske torbe. Lasje 1. septembra so praznik zase. Za otroke od 6 do 16 leta po 6 in 16 eur.

 

KAJ SE ZGODI, KO SPUSTITE LASE - HITRI PLAN

Urednik pričesk: ROBERT  Fotografija: Tomo Brejc  Styiling: Emil Rebek  Nosilka: Julijana Potapova  Oblekce: Antonio Marras, Etro

Urednik pričesk: ROBERT

Fotografija: Tomo Brejc

Styiling: Emil Rebek

Nosilka: Julijana Potapova

Oblekce: Antonio Marras, Etro

Od 15. julija do 15. avgusta

Čas v katerem je veliko bolj pomembno kako znate zakuriti indijanski ogenj, kot pa kako vam na tilnik pade zadnji koder. Vseeno ni čisto tako. Če ogenj kurite z ognjevito frizuro, vse skupaj zažge toliko bolj. Uredništvo ponuja hitri plan, kako s  hitrim spenjanjem vlažnih las (takšni so poleti bolj ali manj ves čas) do seksi, bojevniških las, ki nimajo veze s konformističnim vsakdanjikom gladkih frizur. Frizzzzz....za seksi bojevnice, ki imajo še vedno največ točk. Za samo 15 eur!

OSVEŽI ME!

Urednik pričesk; ROBERT  Fotografija: Tomo Brejc  Styiling: Emil Rebek  Nosilka: Julijana Potapova  Oblekce: D&G

Urednik pričesk; ROBERT

Fotografija: Tomo Brejc

Styiling: Emil Rebek

Nosilka: Julijana Potapova

Oblekce: D&G

Od 1. julija  do  23. avgusta

Topla glava nikoli ni na mestu. Ne za v mesto! Zato se na morju poleti počutimo odlično. Kadarkoli nam malo zavre, se enostavno vržemo na glavo. Ste po soncu predolgo lovili otroke, zaključili sestanek z nepremičninsko agentko, bivšo taščo prepričali, da greste z bivšo ženo spet skupaj na morje, v nepravem času prejeli za kakšen drug čas najlepše sporočilo,  končali zadnji izpit, dobili previsok račun za servis prednjega ležaja na vašem Volvu ali pa samo predolgo žurilrali. Vse take toploglavce Uredništvo vabi na tisti pravi poletni pljusk, ki vas bo naravnal za naprej, za nazaj pa izvedel rahlo amnezijo.

Vročinska sprostitev "Wash & Go", osveži bolš k' špricr! Za samo 5 eur! 

 

DAN KRIŽEVNIŠKEGA SOSEDA "SKUPAJ SMO KRIŽEVNIŠKA!"

krizevniska_foto.jpg

Nekoč siva ljubljanska ulica zaživela, oživela in ozelenela. A stavbe in ulice ne zaživijo same od sebe, dušo jim vdahnejo ljudje. Ljudje, ki so se pred dvema letoma povezali in skupaj ustvarili novo kulturno četrt prestolnice - KRIŽEVNIŠKO!

ZATO JE EDINO PRAV, DA ENA NAJLEPŠIH LJUBLJANSKIH ULIC DOBI TUDI SVOJ DAN! Dan, ko se bomo njeni ustvarjalci, stanovalci, sprehajalci in obiskovalci (z)družili ter za someščane in obiskovalce mesta pripravili nepozaben dan - DAN KRIŽEVNIŠKEGA SOSEDA.

Vabimo vas, da se nam v soboto, 29. junija 2013, pridružite na DNEVU KRIŽEVNIŠKEGA SOSEDA in sočasni otvoritvi Festivala Mini poletje. Čaka nas namreč bogat, raznolik, pester in zanimiv program za vse starosti - od lutkovnih predstav, ustvarjalnih in glasbenih delavnic, obiska pri tiskarju, detektivske avanture, sprehoda po razstavah, urejanja pričesk, potovanja v Vietnam in vožnje po Ljubljani, sladkanja in kofeina, prebiranja knjig in nagovarjanja domišljije, lovljenja sreče, pa do večernega zaključka z DJ remiksi indie rock glasbe.

Dan Križevniškega soseda bomo skupaj z vami soustvarjali Mini teater, tipoRenesansa, Mestni muzej Ljubljana, Festival Ljubljana, galerija Squat, Zavod za kiparstvo, Uredništvo pričesk Robert, Izak Košir, frontman skupine The Toronto Drug Bust, didžeji Nina Hudej, Peter Gold, Kris Kylven, Luka Prinčič in Yanoosh, ilustratorka Ana Baraga, KUD Sredina, restavracija Shambala, pub Pod Skalco, Ljubljanske mlekarne, Trgovina Rega Kvak pri zagonskih sredstvih za nakup in najem urbane opreme ter sredstvih za njeno osvežitev pa sta na pomoč priskočila zavod Turizem Ljubljana in Mestna občina Ljubljana.

Ne zamudite torej nepozabne poletne sobote v središču Ljubljane! 

Kajti, LE SKUPAJ SMO KRIŽEVNIŠKA

In skupaj bomo ves dan - začnemo že ob 10.00!